Första planen för 2014

Tänk er. Snart är det nytt år. 2014 skriver vi då. My god, vad åren rusar på! Snart är man väl pensionär och barnen vuxna. Kan inte någon stoppa tiden?!

Jag har i alla fall gjort min första plan och anteckning i kalendern för 2014. Jag har skaffat fyra biljetter till Disney On Ice – Worlds of Fantasy. Vi ska gå den 3e januari. Det ska bli kul! Vi har varit iväg och sett showen de senaste 4-5 åren och tycker det är lika roligt varje gång. Roligast för barnen var nog 2012 då de under showen fick följa med ut i en båt på isen i ett fullsatt Globen. Stort!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *