Framröstade favoriter

För nästan exakt ett år sedan kom företaget Fazer med godiset Tutti Frutti i två nya smaker. Samtidigt lanserade de kampanjen Tutti Frutopia där man kunde tävla om fina priser. Nu har en ny smak av Tutti Frutti lanserats och den är framröstad av konsumenter i Tutti Frutopia! Tropical Island mix kallas den och har tropiska fruktsmaker som passionsfrukt, ananas, persika och citrus. Kampanjen Tutti Frutopia är också tillbaka och denna gång kan man vinna resor och mobiltelefoner.

Ny smak på Tutti Frutti från Fazer

Självklart har jag provsmakat nyheten. Vem kan låta bli att öppna en oöppnad godisförpackning liksom?! Skulle krävas mer självdisciplin än vad jag har!

Åh, vad gott det var. Mjuka och saftiga godisar med söta och syrliga smaker i en härlig blandning. Mina favoriter blev den röda hallon- och persikokrabban och den gulgröna passionsfrukt- och ananaspalmen. Mums!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *