Lanseringslunch

Lanseringslunch med Tree of Brands.

Lanseringslunch med Tree of Brands.

Ekologisk dryck i glasen.

Ekologisk dryck i glasen.

Som jag skrev tidigare är Stockholm Beauty Week i full gång. Ett event fyllt med skönhet, trender inom skönhet, hälsa, entreprenörskap, marknadsföring, varumärke och nätverkande. Något jag sett mycket fram emot var en lanseringslunch med Tree of Brands.

Wraps från Naked Juice Bar.

Wraps från Naked Juice Bar.

Riktigt god wrap med lax.

Riktigt god wrap med lax.

Bakom Tree of Brands står Emma Bergqvist och Tove Svanlind. De arbetade tillsammans på Weleda i många år. Nu har de tillsammans startat en agentur för ekologiska varumärken inom skönhet och hälsa. Emma delade med sig av sina bästa tips för en hälsosam livsstil tillsammans med ett 10-tal varumärken under nya agenturen Tree of brands. Riktigt intressant och inspirerande!

Chia Hair Care .

Chia Hair Care .

Lip Intimate Care - Sveriges första ekologiska intimvårdsserie!

Lip Intimate Care – Sveriges första ekologiska intimvårdsserie!

Medan Emma och Tove pratade bjöds vi på en ekologisk lunch. Det som fanns var veganska och vegetariska wraps samt juice från Naked Juice Bar, frukt från Ekolådan, Ramlösa samt ekologiskt bubbel. Fräscht och gott!

Viridi Eco.

Viridi Eco.

Härliga produkter som finns inom agenturen Tree of Brands.

Härliga produkter som finns inom agenturen Tree of Brands.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.