Frysen full!

Vår frys hemma är nästan alltid helt full. Så fort jag ser ett pangerbjudande på någon matvara slår jag till och köper hem. Ofta köper jag flera saker samtidigt och blir därmed tvungen att frysa in det. Jag har inte alltid hel koll på exakt vad jag har i frysen och vad vi verkligen behöver och inte behöver. Idag gjorde jag en snabb inventering och såg att jag måste ha fyndat mycket kyckling. Det finns alla möjliga styckningsdetaljer som färs, hela filéer, strimlade filéer, bröst, lår, klubbor, burgare, marinerade delar, etc etc. Inte illa det, vi älskar kyckling hela familjen!

Kvällens middag blev mycket saftiga och möra kycklinglår. Till detta serverade jag kokosris, stekta champinjoner, broccoli, sallad, Mango raja och Mango chutney. Säger som jag brukar, MUMS!!!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *