Kokosglass med varm hallonsås
Min Valborgshelg var en helg full med god mat och trevligt umgänge. Det är något visst med långledigt, vår och spirande värme! Vad gäller den goda maten behöver man inte alltid komplicera det hela. Det enkla är ofta minst lika gott. Låt mig presentera helgens godaste efterrätt i all sin enkelhet. Kokosglass med varm hallonsås! Den 100% växtbaserade glassen Go Coconuts har kommit med en ny smak – Completely coconut. En krämig kokosglass med med bitar av kokos.
En riktigt god kokosglass! Mjuk och len i konsistensen och med en tydlig smak av kokos. Dessutom helt vegansk eftersom den är gjord på kokosmjölk. Lite Hawaiian Tropic-vibbar (någon som minns det ljuva 80, 90-talet?!) men den syrliga, varma hallonsåsen vägde upp det hela. Mums!
Go Coconuts finns också i smakerna vanilj, choklad, hasselnöt, Pineapple delight, Mocha Crunch och Magnificent Mint Chip.
Hallonsås, ca 1.5 dl
5 dl hallon
1 msk socker
1 krm vaniljsocker
0.5 tsk potatismjöl
Koka ihop hallon och socker under omrörning. Låt småkoka tills hallonen blivit mosiga. Sila bort kärnorna och häll tillbaks såsen i grytan. Sikta över vaniljsocker och potatismjöl och låt såsen koka upp.
*** Inlägget baseras på produktprover men åsikterna är helt mina egna ***
Senaste kommentarer