Kokosglass med varm hallonsås

Glassnyhet från Go Coconuts.

Glassnyhet från Go Coconuts.

Min Valborgshelg var en helg full med god mat och trevligt umgänge. Det är något visst med långledigt, vår och spirande värme! Vad gäller den goda maten behöver man inte alltid komplicera det hela. Det enkla är ofta minst lika gott. Låt mig presentera helgens godaste efterrätt i all sin enkelhet. Kokosglass med varm hallonsås! Den 100% växtbaserade glassen Go Coconuts har kommit med en ny smak – Completely coconut. En krämig kokosglass med med bitar av kokos.

Completely coconut - senaste smaken ut!

Completely coconut – senaste smaken ut!

En riktigt god kokosglass! Mjuk och len i konsistensen och med en tydlig smak av kokos. Dessutom helt vegansk eftersom den är gjord på kokosmjölk. Lite Hawaiian Tropic-vibbar (någon som minns det ljuva 80, 90-talet?!) men den syrliga, varma hallonsåsen vägde upp det hela. Mums!

Go Coconuts finns också i smakerna vanilj, choklad, hasselnöt, Pineapple delightMocha Crunch och Magnificent Mint Chip.

Kokosglass med varm hallonsås.

Kokosglass med varm hallonsås.

En riktigt smarrig efterrätt!

En riktigt smarrig efterrätt!

 Hallonsås, ca 1.5 dl

5 dl hallon
1 msk socker
1 krm vaniljsocker
0.5 tsk potatismjöl

Koka ihop hallon och socker under omrörning. Låt småkoka tills hallonen blivit mosiga. Sila bort kärnorna och häll tillbaks såsen i grytan. Sikta över vaniljsocker och potatismjöl och låt såsen koka upp.

*** Inlägget baseras på produktprover men åsikterna är helt mina egna ***

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *