Gården Bar och Grill

Ikväll är maken och jag inbjudna på sommarinvigning av Gården Bar och Grill. Det är ett slutet mingel där vi bjuds på godsaker från grillen, somriga drycker, gott sällskap och musik kvällen lång!

Det är för fjärde året i rad som Gården Bar och Grill byggs upp på Norra Latins gamla skolgård. Gården har genom åren blivit en kär samlingsplats för många Stockholmare. Gården är perfekt för en after work i eftermiddagssolen eller drinkar efter en dags shopping. Imorgon den 22 maj öppnar de upp reataurangdelen och grillen för allmänheten.

20130521-150035.jpg

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *