Glass-säsongen är här

Vilket underbart väder vi har haft på senaste tiden. Solen har skinit och det har varit varm och skönt, 10-15 grader. Barnen och vi själva har bytt från vinter- till vårkläder. Nu ryktas det om att det blir kallt från i morgon och resten av veckan och kanske i nästa vecka också, men det glömmer vi några timmar till.

Ett annat sätt som utmärker att våren är här är glassföretagen som släpper sina nyheter. GB, Triumfglass, Sia glass och allt vad de nu heter har kommit med många spännande nya glassar jag längtar efter att sätta tänderna i. Även premiumglassföretaget Häagen-Dazs har precis släppt en ny glassort som låter mycket spännande. Den heter Mint Leaves & Chocolate. Det är en gräddig vaniljglass, smaksatt med färska myntablad och bitar av mörk chokladfudge. Till skillnad från tidigare glassar i Häagen-Dazs sortiment är denna glass inte lika mäktig utan ska vara mer fräsch.

Häagen-Dazs passar samtidigt på att fräscha upp sin förpackning med en ny design. De sirliga och guldiga mönstren från den klassiska förpackningen bibehålls, men färgerna har blivit ljusare och designen renare. Mera vårlikt alltså!

Jag ska genast hålla utkik efter den nya sorten i affären och återkommer med smakrecenssion så fort jag bara kan!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *