Glassmaskin

Ikeas priser är helt otroliga. Inte bara på möbler, husgeråd etc utan även på mat och fika. Man äter för en spottstyver i restaurangen. Vid utgångarna säljs lite lättare mat, tex 5 kr för en korv, 5 kr för en stor pizzaslice, 5 kr för kaffe och bulle, 5 kr för en mjukglass. När jag och dottern var på Ikea senast köpte vi självklart en glass på vägen ut. Solen sken från en klarblå himmel och vem kan då motstå en glass för bara en femma?!

De har en speciell glassmaskin där man ”hämtar” sin mjukglass. Man får en våffla när man betalar, sedan går man iväg till maskinen, stoppar in våfflan, trycker på knappen, glassen åker upp och ner kommer sedan en glassfylld våffla. Rätt häftigt faktiskt! Förutom det fantastiska priset smakar glassen fantastiskt gott. Bra jobbat Ikea!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *