Sallad och favorit i repris

Ikväll hade vi ”uppsamlingsheat” då vi bjöd på fika för släktingar som inte kunde komma på Filippas släktkalas i lördags. Vi åt middag innan. Det blev en enkel ost- och skinksallad för att kunna orka det goda fikat som skulle följa. Salladen var rester av helgens kassler och sen innehöll den fetaost, avokado, isbergssallad, gurka, tomat, paprika och rödlök. Mango raja som dressing. Jättegott och fräscht. Perfekt mat en varm sommardag som denna.

Fikat eller efterrätten blev också en favorit i repris från helgens kalas. Det blev den mycket uppskattade pinocchiotårtan. Det är verkligen den perfekta sommartårtan. Underbart god, fräsch och lätt att baka.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *