Go BIG – budgettips för en lyxigare påsk

Känner ni att det är vår i luften? Härom dagen var det vårdagjämning. Vi går mot allt ljusare tider och äntligen är dagen längre än natten. Det blir även allt varmare, trots ett litet bakslag senaste dagarna. Snart kan vi sitta ute och njuta av värmen och ljuset, tex på en uteservering, altan eller balkong. Värme och sol innebär att rosésäsongen åter är här. Rosévin med eller utan bubblor. Själv älskar jag båda varianterna. Bubbel känns lite mer lyxigt. En av mina bubbelfavoriter är Rotari Rosé. Den är torr, syrligt fräsch, fruktig och har små, små fina bubblor. Slinker ner väldigt lätt!

Go BIG - budgettips för en lyxigare påsk

Go BIG – budgettips för en lyxigare påsk

Till påskens alla festligheter passar bubbel alldeles utmärkt. Ett glas Rotari Rosé dekorerat med färska hallon till fördrink blir riktigt festligt och gott. Passar även bra till mat som tex fisk och skaldjur. Ännu festligare blir det om man köper en magnumflaska av bubblet. Det ger riktigt stor wow-faktor. En magnumflaska innehåller 1500 ml, alltså lika mycket som två standardflaskor på 750 ml. Men det många inte känner till är att priset för den mer imponerande magnumflaskan är nästan precis samma som man betalar för två vanliga flaskor. Perfekt budgettips för en lyxigare påsk alltså.

Själv kommer jag självklart bjuda mina påskgäster på ett glas Rotari Rosé ur magnumflaska. Kanske kan vi till och med sitta ute och njuta på altanen?!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.