KycklingSteak Kantarell

KycklingSteak Kantarell
KycklingSteak Kantarell

(Varuprov, ej betalt samarbete) Kyckling är en råvara vi äter ofta och som jag lika ofta höjer till skyarna. Gott, nyttigt och oändliga variationsmöjligheter! En av mina favoriter, KycklingSteak, har under hösten iklätts en höstskrud och kommer i säsongsmaken KycklingSteak Kantarell. En mycket saftig styckningsdetalj som ska passa till höstens alla råvaror såsom rotfrukter, svamp och bär.

Hittar du Herr Kantarell?!
Hittar du Herr Kantarell?!
På tillfälligt besök under hösten!
På tillfälligt besök under hösten!

Jag och familjen testade nyheten hemma i helgen. Lätt att laga till och den blev verkligen saftig. Och god, eller helt okej enligt halva smakpatrullen. Men smakade den verkligen kantarell? Tveksam… Svårt att beskriva smaken. Typ smörig-ish smak. Tror jag håller mig till originalet eller till KycklingSteak tryffel om den kommer tillbaka.

Mör och saftig kyckling.
Mör och saftig kyckling.

Om du testar tipsar Kronfågel om att den passar perfekt med krossad potatis som bakats i ugn med smör och örter.

Ja, vi tar bort skinnet när vi ska äta. Där sitter mycket smak men det finns tillräckligt med smak i kycklingköttet!
Ja, vi tar bort skinnet när vi ska äta. Där sitter mycket smak men det finns tillräckligt med smak i kycklingköttet!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *