Nyttiga chips

Nyttiga chips

Nyttiga chips

Rubriken kanske är missvisande, nyttiga chips. Finns det ens nyttiga chips? Låt oss kalla det vid sitt rätta namn, nyttigare chips. I detta fall vill jag slå ett slag för frukt- och grönsakschips från Emily Crisps (varuprov).

Emily Crisps med massor av smak och lite kladd.

Emily Crisps med massor av smak och lite kladd.

Emily Crisps är en serie tilltugg av torkade frukter och grönsaker. Chipsen har låg fetthalt och är fria från alla typer av tillsatser och konserveringsmedel. De finns bland annat i smakerna vårprimörer, äpple, ananas och rotfrukter. Jag har skrivit om dom förut men tycker att det är värt att lyfta denna produkt. Ett gott och nyttigt alternativ till de klassiska chipsen och snacksen. En riktig höjdare om ni frågar mig! Mycket smak och lite kladd. Priset är det som talar till dess nackdel. Rekommenderat pris är 32 kr/30 gram. Lite väl i överkant…

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Annika skriver:

    Ja dom är så goda, älskar dom 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *