Godaste kvargen och yoghurten kommer från Valio Selection

Godaste kvargen och yoghurten kommer från Valio Selection

Godaste kvargen och yoghurten kommer från Valio Selection

Äntligen har jag fått tag på min hett eftersökta Valio Selection Grekisk Yoghurt i mellanmålsbägare. Jag kan därmed konstatera att den just nu godaste kvargen och yoghurten kommer från Valio Selection.  Jag testade häromveckan Valio Selection mellanmålskvarg och gav båda sorterna högt betyg. Vad jag då inte visste var att den grekiska yoghurten var än godare!

Valio Selection Grekisk Yoghurt är en ljuvlig smakexplosion!

Valio Selection Grekisk Yoghurt är en ljuvlig smakexplosion!

Valio Selection Grekisk Yoghurt kommer i smakerna Äpple/kanel respektive Hallon/granatäpple. Storleken på förpackningen är 150 g och är perfekt som en del av ett mellanmål eller kvällsfika. I botten av förpackningen hittar vi frukten/sylten. Precis lagom söt och riktigt smakrik. Frukten/sylten är toppad med mild, krämig, smakrik grekisk yoghurt. Kombinationen är en ljuvlig smakexplosion. Hur gott som helst! Båda sorterna är goda men Äpple/kanel är helt enkelt bäst. Smakar äppelpaj de luxe! De här var beroendeframkallande och kommer garanteras köpas hem och ätas många gånger framöver!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

3 svar

 1. Fröken M skriver:

  Åhhh, jag älskar dem och det enda som stoppar mig från att äta flera varje dag är priset!!

  Kram

 2. Sigrid skriver:

  Ser supergott ut! 🙂

 3. Fröken M skriver:

  Lycka var idag när jag hittade ”prova på kuponger” i butik – köp 2 och får 10:- rabatt !
  Jippi !!
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *