Godaste rätten på härliga lördagen
Igår kväll åt vi vår favoritfest-rätt, nämligen kyckling i god sås med ris och grönsaker. Ingen speciell anledning till detta. Suget slog till bara och på lördagar äter vi gärna lite festligare mat. Kyckling i god sås är rätten som sköter sig själv och smakar gudomligt!
Har du fortfarande inte testat denna? Skäms 🙂 !!!
Kycklingfiléer i sås, 6 port
6 kycklingfiléer
5 dl vispgrädde
3 dl creme fraiche
½ dl soja
2 tsk sambal oelek
3 vitlöksklyftor
Salt och peppar
Lägg kycklingfiléerna i en form. Salta och peppra. Blanda allt till såsen och häll över kycklingen. In i ugnen, 175 C, ca 2 timmar. Vänd gärna kycklingen ett par gånger under tiden så den riktigt får gotta sig i såsen från alla håll och bli mör!
Senaste kommentarer