Gooh(d) lunch

På väg hem från Yasuragi igår började hungern så smått göra sig påminnd. Vid 17:30-rycket befann vi oss lägligt nog vid Max hamburgerrestaurang i Solna. Perfekt födelsedagsmat tyckte Filippa och vi andra kunde inte mer än hålla med! Middagen blev därför ett varsitt hamburgermål. Gottgott!

Gårdagens Max-besök förklarar avsaknaden av hemlagad lunchmat i låda idag på jobbet. Tur då att Gooh finns 🙂 Idag blev det ett test av en av vårens nyheter, nämligen Säsongens pannbiff med chèvrepizzaiolasås och potatis. Den var ganska god. Jag tyckte att chèvreosten tog över för mycket av alla smaker. I övrigt var det lagom mängd kött (för en gångs skull) och lagom mängd potatis. Dock var mängden grönsaker något i underkant.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.