Goohs fiskfilé i supremesås

Idag åt jag en snabblunch på stan innan jag skulle in på ett möte. Jag sprang in på Gooh-butiken på Centralen och slängde på 5 minuter i mig en låda Fiskfilé i supremesås. Jag hade med mig en sidosallad och köpte dricka och bröd som tillbehör.

Rätten var jättegod. Sejen var perfekt tillagad och såsen smakade mycket gott. Grönsakerna i lådan var alltför få och tomaterna såg inte så roliga ut, även om det inte var något fel på smaken. Potatisen var perfekt kokt. Det var dock väldigt mycket potatis och alltför lite fisk enligt min åsikt. Om man ser till priset, 59:90 kr, är det i dyraste laget i relation till vad man får i lådan. Potatis och sås som var huvudingredienserna borde vara billigare än så. Men som sagt, smaken var det inget fel på , tvärtom!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *