Den somriga klassikern
Våra helgluncher består oftast av rester från middagen kvällen före eller från någon middag tidigare i veckan. Lördagsmiddagen brukar dock sällan räcka till söndagslunch för alla fyra. De senaste veckorna har vi därför ätit den optimala sommarlunchen, nämligen kycklingsallad med dressing och bröd.
Jag grillar en färsk kyckling, tar bort skinn och benar ut den och till kycklingen har vi fetaost och så blandar jag en sallad som idag bestod av isbergssallad, gurka, minitomater, paprika, rädisor, röd lök, mango och broccoli. En riktigt färgexplosion. Man äter ju både med ögat och munnen. Dressingen brukar bli Mango Raja men idag testade jag en ceaserdressing från Heinz. Grymt god! Till det hela också rostat bröd, idag med underbar, krämig, välsmakande härproducerad vitlöksost från Wapnö Gård.
En av de bästa luncherna man kan äta! Två portioner fick jag lätt i mig!!!
Senaste kommentarer