Härliga nyheter från Cloetta

Härliga nyheter från Cloetta

Härliga nyheter från Cloetta

Det är alltid lika roligt att få hem avier om att jag har paket att hämta på posten. Extra roligt när avsändaren är Cloetta. Dessa paket innebär som vanligt härliga nyheter från Cloetta på godis- och snacksfronten. Hur uppskattat! De sommarnyheter jag fick hem i maj var ett av de bästa godisutskicken på länge. Förväntan i luften. Vad har Cloetta nu hittat på för gott?!

Läkerol DentaFresh PRO – Lemongrass och Eucalyptus

Läkerol DentaFresh PRO – Lemongrass och Eucalyptus

Läkerol DentaFresh PRO –  Lemongrass och Eucalyptus. Fräscha tuggpastiller med dentala fördelar. Produkten innehåller 50% xylitol, vitamin B och kalcium . Det hjälper till att förebygga karies och stoppa syreattacker. Jag är inte jätteförtjust i mint men som uppfräschare av munnen efter en vitlöksstinn måltid, eller om man glömt borsta tänderna, är de klockrena!

Malaco Crazy Face Hot

Malaco Crazy Face Hot

Malaco Crazy Face Hot – En av sommarens nyheter som blev megapoppis bland mina och andras barn. Det är helt enkelt kulor som har en mjuk och seg konsistens och är fyllda med pulver. De tidigare smakerna Salty, Fizzy och Sour kompletteras nu med smaken Silly Hot (Burning Mango och Flaming Red Fruit – varje påse är en mix av två smaker). Perfekt sting och den bästa smaken hittills om ni frågar mig.

Plopp Polka

Plopp Polka

Plopp Salty Caramel

Plopp Salty Caramel

Plopp Polka och Plopp Salty Caramel. Plopp Polka är inte min kopp te. Jag gillar som sagt inte mint och har aldrig förstått storheten i After eight. Inget för mig. Plopp Salty Caramel – ge mig mer! Kul och god twist på vanliga Plopp.

Center Cappuccino

Center Cappuccino

Center Cappuccino. Finns både som rulle och stycksak. Jag gillar egentligen inte kaffe men den här var god. Kaffesmaken är ganska diskret. Står valet mellan klassisk Center och denna nyhet väljer jag dock den klassiska.

(Vem känner föresten skillnad mellan Plopp och Center???)

Nutisal Salad Mix och Nutisal Yogurt Mix

Nutisal Salad Mix och Nutisal Yogurt Mix

Nutisal Salad Mix och Nutisal Yogurt Mix. Salad mix är en blandpåse med nötter, frön & torkad rödbeta för att toppa salladen. Yoghurt mix en blandpåse med nötter, frön och torkade bär för att toppa frukostyoghurten med. Ingen av dessa mixer innehåller tillsatt salt eller socker. Nötterna är torrostade, utan olja. Saladmixen var fantastisk! Perfekt att toppa sallader och annan mat, tex en wok, med för extra krisp. Funkar såklart också att toppa yogurten med om man vill det. Yogurtmixen är jag inte lika nöjd med. Jag är inte så förtjust i torkade bär. Är mer en storkonsument av färska eller frysta bär och frukter. Passar dock superbra att blanda i en hemgjord granola eller liknande.

Blir du också sugen på att testa finnas dessa produkter tillgängliga i dom flesta butiker från vecka 38.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Erika skriver:

    Åh perfekt till lite helg mys ?
    Ha en bra helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *