Goda nyheter från Änglamark

 Goda nyheter från Änglamark
Goda nyheter från Änglamark

(Produktprov, ej betalt) Hörni, jag tycker att vi bryter av allt Corona/Covid19-elände med goda nyheter från Änglamark. Vi måste ju trots allt leva vidare och varför inte njuta med godare samvete av ett nytt vegangodis från Coops ekologiska varumärke Änglamark. Godiset kommer i smakerna Fruktgodis, Fruktskum och Colaflaskor i påse om 100 gram och innehåller inga animaliska råvaror. Så skönt att veta att man slipper klämma i sig en animalisk restprodukt, gelatin, när man njuter av sitt lördagsgotte.

Ekologiskt, veganskt och praktiskt förpackat i portionspåse
Ekologiskt, veganskt och praktiskt förpackat i portionspåse

Godiset är veganskt och som alla livsmedel från Änglamark även ekologiskt. Det finns i godisavdelningen i alla Coops butiker. Påsarna innehåller 100 gr och har ett rekommenderat pris från 16,95 kr.

Tre goda smaker - Fruktgodis, Fruktskum och Colaflaskor
Tre goda smaker – Fruktgodis, Fruktskum och Colaflaskor

Jag och kidsen, som är godisälskarna i familjen, har självklart testat dessa. Barnens favorit blev (såklart) de sura colaflaskorna. Min favorit blev fruktgodiset. Samtliga sorter smakar som denna godistyp gör mest, varken mer eller mindre, men att veta att det både är veganskt och ekologiskt gör att man njuter med godare samvete!

För balans vill jag lägga till, frukt är också godis, hehe!

Tur för kidsen det är lördag imorgon! För vuxna är det lördag hela veckan.
Tur för kidsen det är lördag imorgon! För vuxna är det lördag hela veckan.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Yolanda skriver:

    Vad gott! Vilket plus att de är veganska! 🙂

  2. Jessica Sundberg skriver:

    Riktigt goda och det bästa när man köper i påse är ju att det är så mjukt och fräscht! Fast ska erkännas, jag ÄLSKAR lösgodis 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *