Helfabrikat med hög kvalitet

Ibland orkar inte ens jag laga mat. Inspirationen och tiden finns inte varje dag. Det händer inte ofta men ibland köper jag hem helfabrikat. Då ser jag till att köpa hem helfabrikat med hög kvalitet. Hög kvalitet innebär ofta ett högre pris men är bättre för både kropp och själ. Kvällens middag blev hamburgare med bröd och goda tillbehör.

I vanliga fall gör jag supergoda hemgjorda hamburgare och det tar inte alls lång tid att röra ihop smeten. Men jag hade inte lust med det idag. Istället köpte jag hem Angus Hamburgare från företaget Lindström. Dessa hamburgare innehåller 100% nötkött och har inga tillsatser. Till burgarna åt vi som vanligt Max Hamburgerbröd och tillbehör som ost, sallad, tomat, lök, paprika, rostad lök, hamburgerdressing från Max, bearnaisesås, grillsåser, ketchup och senap. GOTT!

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *