Årets första

I förra veckan fick jag en hel del julinspiration vid en pressvisning för Ica. Med mig hem fick jag också bland annat en förpackning av deras färdigskurna och griljerade julskinka.

Årets första skinkstutImorse blev det premiär för säsongens första, men garanterat inte sista, skinkstut. Tunnbröd, smör, julskinka, hemgjort äppelmos (från egna äppelträdet) samt Johnnys senap. Så fantastiskt gott! Julskinkan var verkligen smakrik och god, perfekt skuren, och är ett riktigt bra alternativ när man letar efter snabba lösningar i juletid!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *