GI-pytt

Det är lätt att göra pyttipanna på GI-vis. Till kvällens middag blev det finskuren kycklingkassler, några skurna korvar med hög kötthalt, överblivna rester av grillad kyckling, rester av en överbliven hamburgare, en finskuren gul lök, två finhackade morötter och en finhackad squash plus goda kryddor. Till pytten blev det stekta ägg, rödbetor och bönsallad. Mycket gott och ganska nyttigt.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *