Helt traditionsenligt

Midsommar närmar sig med stormsteg. Bara två dagar kvar till midsommarafton. Vi har en hel del olika saker att fixa innan. Bråda dagar alltså!

Gravad lax och tunnbröd är två av våra självklarheter på midsommarbordet. Precis som traditionen bjuder gravar jag min egen lax och bakar mitt eget tunnbröd. Laxen la jag på gravning igår och tunnbrödet bakade jag idag. Nu har starten gått!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *