Och så var hon 8

Hipp hipp hurra för idag är det Filippas födelsedag! Hela 8 år fyller hon. Stora fina tjejen!

Morgonen inleddes med rosa prinsesstårta till frukost (givetvis kompletterad med normal frukost senare). I present av oss fick hon ett namnhalsband med sitt namn på, pengar och en mirakelhårborste (!). Skriver mer om dessa saker senare!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Lisa skriver:

    Hej 🙂 Bra blogg! Besök gärna min hälsoblogg och se hur jag lyckades gå ner 20 kg! Fitsporella.blogg.se

  2. Lina skriver:

    Klart man ska ha rosa prinssesstårta när man är en så fin prinssessa 🙂 Herregud vad du bakat o lagat mat i midsommar 🙂 Fullt ös ser jag…..Vart en fullspäckad v så jag har bara kikat in på din blogg o är sååå dålig på att kommentera…..alltid……ska bättra mig på det! Blir så frestad av all god mat du lagar o så fint du gör 🙂 ha en mysig helg, massa kramar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *