Hemmagjord kebabrulle

Orullad kebabrulle

Orullad kebabrulle

Hemmagjord kebabrulle blev kvällens snabba middag. Inget slår egentligen pizzerians kebabrulle, men den hemmagjorda blev kanon!

Kebabrulle, 6 port

ca 800 g kebabkött
Isbergssallad
2 tomater
1 rödlök
Biggans Kebab & Grill Vitlökssås
Santa Maria Pineapple Salsa
Tortillabröd

Stek kebabköttet. Lägg lagom mängd på en tortilla. Lägg på isbergssallad, skuren tomat, skuren rödlök och såser. Rulla ihop och njut.

Till lunchlådorna kokade jag ris då det blir för meckigt tycker jag att äta maten som en rulle.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *