Höstens första förkylning?

Skolstart och jobbstart brukar betyda starten för en ny förkylningssäsong. Mattias har varit förkyld med halsont och snuva och stannat hemma hela veckan. Filippa har varit snuvig men tillräckligt frisk och pigg för att gå och orka med skolan. Jag och Gustaf har klarat oss än så länge, peppar peppar.

Det finns många knep hur man bäst skyddar sig mot en förkylning. Tänk på handhygienen – tvätta händerna ordentligt och använd handsprit. Ät hälsosam kost med mycket vitaminer, mineraler och antioxidanter. Var ute i friska luften. Stressa mindre och sov gott. Var glad och positiv. Får man en förkylning vill man gärna lindra det onda och rinniga. Halstabletter och nässpray kan vara bra att investera i.

Läkerol Hals Ingefära Citron

Jag som älskar Läkerol ser nästan fram emot att drabbas av en förkylning. Cloetta kommer nämligen vecka 37 med en ny smak på Läkerol Hals. Läkerol Hals med smak av ingefära och citron. Den har en frisk smak av citron och värmande sting från ingefära. Den är sötad med sötningsmedel från Steviaplantan och därmed sockerfri.

Trots att jag är frisk som en nötkärna kunde jag inte låta bli att smaka en halstablett. Den har verkligen en frisk smak och känns lenande och välgörande för halsen. Den blir perfekt när förkylningen slår till.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.