Internationella lakritsdagen

Idag den 12 april är det internationella lakritsdagen. Som lakritsambassadör för Lakritsfestivalen och den lakritsnörd jag är måste och vill jag självklart uppmärksamma och fira detta.

På jobbet efter lunch njuter jag alltid av en ganska stor mängd godis (för det är jag värd!). Idag lakritsdagen till ära har jag kompletterat min vanliga dos med ett par av de lakritssorter som följde med goodiebagen jag fått inför festivalen.

Dagens provsmak blev först Viva Lakrits – Ädelstenar från Malaco. Perfekt krispigt skal runt en seg saltlakritsbit. Gott! Den andra sorten jag hade med var Djupur från Nammi Godis. Ett krispigt vitt skal följdes av fantastiskt god, lagom söt choklad och sedan en lakritsbit i mitten som pricken över i. Viva Lakrits var god men Djupur var snäppet bättre. Tummen upp!

Grattis på internationella lakritsdagen – hur ska du fira?

20130412-131532.jpg

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *