Pizza på grillen
Alltså, vilken underbar middag vi precis har avnjutit. Vi satt ute på altanen i den sköna kvällsvärmen, solen sken och hela inramningen var sagolik. God mat, god svalkande öl och trevligt sällskap. Barnen åt lite före oss, de valde då att sitta inne då solen var för stark.
Kvällens middag var som jag skrev hemgjord pizza. Vi gräddade pizzan på grillen med hjälp av vår baksten. My god, vilket perfekt resultat, precis eller till och med bättre än en köpepizza!!! Pizzabotten var färdiggjord av märket Staur foods. Först var jag väldigt skeptisk till den. Botten var inte färsk utan torkad så att säga. Den såg inte alls aptitlig ut men slog oss alla med häpnad. Resultatet efter 5-10 minuter på stenen var krispig och mycket smakrik och god pizzabotten.
Vi hade så oerhört mycket gott på våra pizzor. Vi grundade med tomatsåsen, sedan tog vi mozarella och toppade med prosciutto crudo, salami milano, breasola, färska champinjoner, gul lök och paprika. Efter gräddningen la vi på bearnaisesås. Gudars såååå gott!! Jag, och Mattias (vilken ni ska veta inte alls händer särskilt ofta), blev riktigt imponerade och vi njöt av varenda tugga. Det var mycket mums, ah, mmm från oss mellan tuggorna.
Vi var alla överens om att det här måste vi göra om snart igen! Kanske testar vi hemgjord pizzadeg nästa gång!
Senaste kommentarer