Jämvikt och balans

Leva Sunt innebär för mig både högt och lågt vad gäller hälsa, mat, träning, vardag och livsstil. Jämvikt och balans är viktigt.

Underbar söndagsmiddag extra allt!Nu har jag tipsat om två riktigt goda och nyttiga alternativ till kladdkaka och kexchoklad men ibland måste man få njuta av ”den äkta varan”. Avslutade därför min söndagskväll i tvsoffan med ett glas gott rött vin och en köpepizza med extra bearnaisesås (inte en grönsak så långt ögat kunde nå). Godis och en kopp te efter det. Det är viktigt med balans i livet!!!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.