Det bara smälter i munnen

Ett fat med härlig tjälknul

Kvällens middag blev en favorit i repris! Vi älskar viltkött, vi älskar rosa/rött fantastiskt mört kött som bara smälter i munnen, vi älskar potatisgratäng som trots att den bara rakt upp och ner är kokt i lättmjölk ändå är så krämig och smakrik, vi älskar hemgjord lingonsylt och vi älskar fräscha grönsaker. Varför då inte åter satsa på detta vinnande koncept?!

En första portion av den fantastiska maten

Kvällens middag blev alltså tälknul gjort på renstek med potatisgratäng, grönsaker och hemgjord lingonsylt. Tack och bock!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Det ser gott ut! Jag längtar också efter sådan mat. Jag undrar bara en sak, är det så att ni har problem med förkylningar och influensor ibland eller andra sjukdomar? Jag tror nämligen på att det vi får i oss påverkar vår hälsa och jag själv kämpar för att gå över till mer frukt och bär, fast jag äter potatis, ris, kyckling och ”normalt” eftersom jag inte ”orkar” eller ”har råd med” bara frukt och det finns inte tillgång till mer än två frukter där jag bor just nu. Har du provat med Raw food eller att äta 80% frukt någongång?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *