Juicebaren på Urban Deli

Så är man mätt och mycket nöjd efter ett besök på Juicebaren på Urban Deli dit jag blev inbjuden av Spot and Tell. Eventet var även ett samarbete mellan Rynkeby och God morgon.

Det började med att vi serverades en fräsch, god frukost bestående av en färsk surdegsfralla med ost respektive skinka, en smoothie vid namn Drömgubbe (God Morgon Nypressad med apelsin-jordgubb-svarta vinbär, Yoggi Dröm jordgubb, hallon, jordgubbar, galiamelon, is), en omelett med smörstekta kantareller, juice och te eller kaffe.

Sen fick vi höra lite om bakgrunden till juicebaren som Urban Deli öppnade i somras i samarbete med God Morgon. Fler och fler juicebarer poppar upp nu på marknaden och God Morgon vill vara med och utveckla marknaden och satsar på smoothies med enklare, svenskare namn och dito smaker/ingredienser. De vill inspirera folk att köpa smoothies hos dom självklart men även att det ska vara lätt att göra hemma och ingredienserna finns i affären.

Sedan fick vi en rundvandring i den fantastiska affären/delin Urban Deli och rundvandringen avslutades med att vi fick provsmaka hela sortimentet på juicer och smoothies. Jag tyckte alla var fantastiskt goda men favoriten är nog Solkysst (God Morgon Nypressad apelsin, Yoggi Dröm vanilj, banan, mango, citron, is).

Som avslutning fick vi med en goodiebag hem som innehöll ingredienser till att göra smoothien Skogstokig (God Morgon Nypressad apelsin, avokado, kiwi, mango, myntablad och is). Ska bli kul att testa hemma. Vi fick även ta med en valfri smoothie hem/till jobbet.

När jag ändå var i en så inspirerande affär passade jag på att shoppa lite nybakt surdegsbröd och gott kaffebröd. Det blev tre olika stora bröd och två bullar till kvällsfika. Jag älskar denna typ av affär!

Tack för ett trevligt event!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. november 9, 2010

    […] Nästa gång måste jag kolla termometern innan jag beger mig ut. Smoothie (Bärsäker) från Juicebaren på Urban Deli, ett glas varm sojamjölk och en banan blev perfekt återhämtningsmål innan den obligatoriska […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *