Hög luftfuktighet

Idag känns min mage mycket bättre. Jag tog mig därför iväg till Sats på lunchen och tränade SatsCorePulse. Kroppen var först väldigt seg men den kom igång under passet. Det är fortfarande gamla koreografin från 1 mars som gäller. Alla Sats-pass byts ut 1 september. Börjar längta efter det nu för liiite tjatigt är det!

När passet var slut var jag blöt som en disktrasa. Hörde att vi har ca 90% luftfuktughet ute idag. Inne på gymmet var det lika varmt och fuktigt. Sen var självklart passet jobbigt också, men så mycket brukar jag inte svettas i vanliga fall. Skönt i alla fall att kunna träna igen!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *