Julen är slut – passa på att fynda

Är ni trötta på julmaten nu när julen är över? Eller kan ni tänka er att fortsätta äta julskinka, sill, sylta, julkorv, etc? Just julskinka står mig upp i halsen och sylta har jag aldrig direkt gillat, men i övrigt har jag ännu inte tröttnat. För oss som ännu inte tröttnat har vi ett gyllene tillfälle att fortsätta njuta till ett mycket lågt pris. Julskinka kan man få för 19:90 kr/kg, sylta och julkorv har jag sett säljs ut till halva priset.

Rökt lammfiol med potatisgratäng

Jag lyckades fynda en benfri rökt lammfiol som såldes för halva priset. Ordinarie pris var över 200 kr/kg för det märke jag fick tag på, men nu fick jag den alltså för hälften. Rökt lammfiol är otroligt gott och smakrikt. Vi åt våran med en nyttig variant på potatisgratäng och grönsaker till detta. Galet gott!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.