I mitt kaffe

Oatly iKaffeJag dricker inte kaffe. Däremot dricker jag te. I vanliga fall dricker jag te utan varken mjölk eller socker men jag älskar chai latte och även annat te med skummad mjölk. Helst använder jag alternativa mjölkprodukter, typ sojamjölk till mina latte. Det tycker jag ger godast smak.

Chai Latte med iKaffeNu äntligen kommer den första havredrycken framtagen speciellt för kaffe och te, iKaffe. Den har en otroligt fyllig smak och fungerar perfekt att såsväl skumma som att hälla ner direkt i kaffet/teet. Den är helt vegetabilisk och passar därför alla då den inte innehåller varken soja, mjölk eller nötter. Den är också berikad med kalcium och vitaminer.

Fint och fast skumHälsofördelarna (både för kroppen och miljön – havredryck påverkar bara klimatet en tredjedel av vad vanlig mjölk gör) är alltså många. Men det viktigaste av allt är ju smaken och den var enligt mitt tycke rent himmelsk. Supergod! Skummet blir fast och fint och gifter sig fint med mitt te/kaffe vilket ger en perfekt latte. Alla tummar upp alltså för iKaffe från Oatly! Den kommer säkert tränga ut sojamjölken från många kaféer.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Linda KW skriver:

    Jag kör alltid en vaniljlatte med soyamjölk. Den blir lite extra söt trots en dubbel espresso i sig. Fixar inte kaffesmaken som den är så jag är tacksam för allt som tar bort det beska!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *