Kalorifri isglass med BCAA

Kalorifri isglass med BCAA

Kalorifri isglass med BCAA

Glass hör sommaren till! Jag äter mycket glass på sommaren. Min absoluta favorit är mjukglass, men sedan är jag barnsligt förtjust i TipTop och Daimstrut från GB. Mums! Att det är onyttigt med glass bekommer inte mig, men ni är många som av olika anledningar vill hålla igen på kalorierna eller skippa onödigt socker. En av mina favoriter när det kommer till nyttig glass är Frill. Man kan också göra glass själv, tex nice cream eller olika typer av isglass tex Kokos- och limeglass. Man kan också göra kalorifri isglass med BCAA. Antingen gör man själv eller så köper man ”färdiga” från Svenskt Kosttillskott.

Jag såg reklam för dessa på Instagram och blev nyfiken. Trots ett enligt mina mått mätt högt pris (14.90 kr/styck på kampanj) klickade jag hem en förpackning av vardera smak, päron och cola (obs! Har köpt och betalat helt själv och får inte ett öre för att skriva detta). Bara att skaka förpackningen och låta ligga i frysen i minst fyra timmar.

Glassen är helt sockerfri, fettfri och kalorifri. Den innehåller tre gram BCAA per glass. Jag har inte hunnit testa den ännu men återkommer med smakrecension så snabbt jag kan!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *