Kanske har jag gröna fingrar

I mitten på februari var jag på pressträff för Hasselfors Garden. För att möta den växande odlingstrenden har de tagit fram 100% naturliga produkter som möjliggör ett eget ekologiskt kretslopp från jord till bord och tillbaka igen via komposten. På plats fick vi förutom underbar frukost och information om Hasselfors produkter plantera en egen planta. Jag planterade frön från chilipeppar i en fin glasburk. Den tog jag sedan med till jobbet och ställde i det soligaste fönstret på kontoret. Kanske har jag gröna fingrar minsann. Nu har det hänt saker.

Min alldeles egna chiliplanta-to-be

Min alldeles egna chiliplanta-to-be

Från frö till chiliplanta!

Från frö till chiliplanta!

Från att ha varit små, små frön har jag nu, två månader sedan en rejäl och fin planta blivande chilipeppar. Den har verkligen tagit sig. Idag tog jag hem plantan från jobbet och har planterat om den i en större kruka. Nu hoppas jag den trivs lika bra hemma och att den växer sig ännu större så att vi får några chilis så småningom.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *