Snacks Salami från Ridderheims

Dags för helgmys med familjen eller kanske har du goda vänner över på Valborgsmiddag? Då skulle jag vilja tipsa om Snacks Salami från Ridderheims. Snacks Salami är kallrökta och lufttorkade salamis i ett behändigt snacksformat, ca 10 cm långa. De köps i påsar som innehåller fem korvar styck. Snacks Salamin finns i tre smaker – Salt & Pepper, Hot Chili och Sourcream & Onion.

Snacks Salami från Ridderheims

Snacks Salami från Ridderheims

Det är riktigt goda korvar som med sina olika smaksättningar uppskattades av både barn och vuxna. Man är ju olika känslig för smaker men alla hittade en favorit. Korvarna i sig var lagom mjuka med det klassiska tuggmotståndet som en ölkorv bjuder på. Passade perfekt både till en kall öl och kall Cola.

Vi åt våra korvar som fredagsmys framför TVn men korvarna passar lika bra på en middag kompletterat med till exempel lufttorkad skinka, oliver, röror och olika kex eller crostinis. Passar faktiskt lika bra att äta on the go som mellanmål eller helt enkelt när suget efter något gott slår till.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *