Sponsrad video: Fiat 500 Cult

I vårt hushåll har vi en bil att dela på. En Volkswagen Passat kombi. Rymmer hela familjen på fyra personer och har bra med bagageutrymme. Vem det är som valt bilen, märke och modell är nog inte så svårt att gissa. Jepp, min kära man! Nu har jag inget större bilintresse men just den här bilen, färgen och märket kanske inte är mitt direkta förstahandsval.

Drömmen vore ju att ha en varsin bil. Då skulle jag vilja ha en liten och gullig bil som är lätt att fickparkera och som gärna får kännas lite mer ”kvinnlig”. Häromdagen såg jag en läcker bil ute på stan som skulle passa mig, en Fiat 500. Den har italiensk design och snygga runda former, lite kvinnligt alltså! Den har också speciella detaljer på insidan som till exempel glänsande designade sitsar, en ratt i vintage-stil, fälgar med lite gammaldags stil kombinerat med dekaler som ska associera till framtiden.

En bil med stil alltså!

Detta är ett sponsrat inlägg.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.