Carlshamns alternativ till mjölkprodukter

För ett tag sedan gjorde jag och barnen tillsammans med Hej till Industrin ett besök hos matproducenten Kavli som bland annat tillverkar hamburgerdressing, mjukost, majonäs, senap, TigerYoghurt etc. Vi fick se fabriken från insidan och blev visade allt från tillverkning till distribution av färdiga produkter. Jättespännande och lärorikt!

Med oss hem fick vi massor av spännande produkter som alla tillverkas av Kavli-koncernen. Bland annat fick vi den mjölkfria yoghurten Soygurt och de mjölkfria dryckerna sojadryck, risdryck, havredryck från Carlshamn.

Först ut testade vi Soygurt blåbär. Den var bara helt magisk! Krämig och med fantastiskt god och tydlig blåbärssmak! Vi åt den till frukost med bär och müsli och det var verkligen gott. Högsta betyg!

Sojadryck från Carlshamn

I morse blev det gröt till frukost för mig. Jag kokade Pauluns grötmix och hade sedan i chiafrön, mosad banan, kanel och toppade härligheten med goda kokosflagor. Till detta testade jag den naturella sojadrycken. Även den får högsta betyg av mig. Den smakade precis som en sojadryck ska enligt mig. Harmoniserade perfekt med gröten och gav mig en riktigt bra och god start på dagen!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Fnulan skriver:

    Jippie vad kul!!! Ah vill du köpa min bok =) KUL!! Den är faktiskt väldigt bra (om du frågar mig). Längtar ännu mera nu!
    KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.