Klassiker i ny tappning

En klassiker till jul är godiset Juleskum. Skumtomtar äts väl i de flesta hem i juletid. Godisföretaget Cloetta har gjort en undersökning som visar att 77% tycker att Juleskum är viktigt att ha till julfirandet/julbordet. Skumtomtarna kommer som god tvåa, bara julskinkan rankas som viktigare.

Nu har Cloetta kommit med en smak på sitt Juleskum. Polkagris är en av de smaker som förknippas med julen och det har Cloetta tagit fasta på och kombinerat Juleskum och polkasmaken och resultatet blev Juleskum Polka. Det kommer säkert bli en storsäljare!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *