Kombinera mat och spel

Kombinera mat och spel

Kombinera mat och spel

Min familj älskar att spela spel. Själv spelar jag bara sällskapsspel typ bräd- och kortspel. Jag har inte fastnat för varken tv-, data- eller mobilspel. Sonen är just nu helt hooked på Pokemon Go. Han är redan på level 21 och har en hel samling med ovanliga Pokemons. Men högkvalitativa hamburgare gillar jag lika mycket som övriga familjemedlemmar. Snabbmatstället  Caliburger i Täby Centrum är en av våra absoluta favoriter. Deras mat är minst lika god som hamburgare som serveras på finare restauranger men självklart till ett bättre pris. Vad ni än gör, missa inte de hemgjorda lökringarna! Riktigt god mat och servicen ska vi inte tala om – den håller högsta klass! Just nu kan man på CaliBurger kombinera mat och spel.

FunWall på CaliBurger

FunWall på CaliBurger

Det pågår en global spelturnering baserat på det nya mobilspelet GemJump. Turneringen har tio deltagande länder och pågår mellan 26 september till 10 oktober. Alla CaliBurgers gäster är välkomna att komma till restaurangen och delta i turneringen via smartphone-appen GemJump. Spelet synkas via telefonen mot restaurangens stora interaktiva skärm, FunWall, där gästerna kan spela i turneringsläget för GemJump och tävla mot varandra. Den spelare som kammar hem första pris blir 10 000 dollar rikare (ca 85 000 kronor). Övriga priser är iPads och restaurangcheckar.

Jag vill vinna 10 000 dollar!

Jag vill vinna 10 000 dollar!

Jag och familjen hade en spelkväll på restaurangen igår. Det blev verkligen en helhetsupplevelse! Fantastiskt god mat och roligt spel tillsammans med min underbara familj. Tyvärr var vi inte tillräckligt bra och kammade inte hem några vinster. Men vi hade trevligt och det var vinst nog!

Maten på CaliBurger är otroligt vackert upplagd!

Maten på CaliBurger är otroligt vackert upplagd!

Vad du än gör - missa inte lökringarna och testa även criss cross-pommes! MUMS!

Vad du än gör – missa inte lökringarna och testa även criss cross-pommes! MUMS!

Man kan självklart öva utanför restaurangen genom att ladda ned GemJump från App Store och välja ”single player”-mode. Väl inne på CaliBurger är det sedan bara att välja ”FunWall”-mode, synka med en kod, och du kan delta i den globala turneringen. Lycka till!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.