Torra händer

Första hjälpen mot torra händer

Första hjälpen mot torra händer

Nu är det den årstiden igen. Årstiden då många precis som jag får torra händer. Jag skrev om det förra året men det tål att upprepas. Idag vill jag tipsa om en handkräm som jag tycker är bra (obetalt varuprov).

En effektiv mjukgörare för torra händer, naglar och nagelband.

En effektiv mjukgörare för torra händer, naglar och nagelband.

Det är en hand- och nagelkräm som innehåller hampaolja, Dr. Organic Hemp Oil Intensive Hand & Nail Treatment. Hampaolja har högt innehåll av fettsyrorna omega 3, 6 och 9 och har en sammansättning som liknar hudens egen. Detta gör oljan till en utmärkt, naturlig och mjukgörande ingrediens i denna handkräm. Krämen är lagom tjock och krämig, går snabbt in i huden utan att lämna en fet hinna och efterlämnar en skön och mjuk känsla. Jag är inte jätteförtjust i doften men som tur var luktar den inte särskilt starkt. Rekommenderat pris är 189 kr/50 ml.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *