Tidningsprenumerationer

Kalla mig gammaldags eller vad ni vill och kanske tillhör jag ett utdöende släkte men jag älskar att läsa fysiska böcker och glassiga månadsmagasin. Jag älskar känslan av papper mellan fingrarna, känslan av att fysiskt få bläddra, krypa upp i soffan/sängen/fåtöljen/stranden/poolen eller vart de nu må vara och i lugn och ro och gärna ostört få njuta av god läsning. Varför inte i kombination med ett glas vin och något gott (och onyttigt) att äta! Lyx!

Women's Health

Women’s Health

Trots att jag knappt har tid att läsa (heltidsarbete, blogg, två mindre barn, villa, volvo, fritidsaktiviteter – egna och barnens, make, hushållsarbete) har jag flera tidningsprenumerationer. Jag har ända sedan tidningen startade (helt sant) prenumererat på det som nu heter Women’s health men som bland annat även har hetat Fitness Magazine. Jag prenumererar även på Tara och hittar jag bra erbjudanden tar jag ofta prenumerationer på Damernas Värld, Amelia, Topphälsa etc. En trevlig tidning till ett bra pris är inte helt fel! Ofta får man även med någon användbar gåva och då känns det som man går plus genom att teckna en prenumeration.

Jag brukar ofta hitta bra erbjudanden hos Tidningskungen. De har tidningar inom många olika kategorier. Är man som jag intresserad av hälsa finns massor att välja bland. Själv behöver jag förnya min prenumeration på just WH och just nu får man 6 nummer för bara 199 kr. Då sparar jag 52% mot lösnummerpris. Bra deal tycker jag!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Lina skriver:

    Älskar oxå tidningar 🙂

    Mina laster är godis & tidningar:)

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.