Kvalitetstid med mamma

Någon jag skulle vilja hylla oftare än en gång om året på Mors Dag är min mamma. Hon ställer för det mesta upp i vått och torrt och passar mina två älskade barn när jag och Mattias behöver komma iväg på tu man hand eller av olika anledningar inte har möjlighet att hämta eller lämna barnen på skola/förskola/träningar.

Häromveckan visade jag mitt tack genom att låta henne gå på ett av de events jag hade blivit inbjuden till och det blev väldigt uppskattat.

Idag bjuder jag med mamma på en 4goodkväll där temat är Circle of Friends, en kväll som hyllar vänskap. På scenen möter vi mångsysslaren Malin Berghagen, Andreas Lundstedt, Tess Merkel och Anna Olausson från gruppen Alcazar, matkreatören Alexandra Zazzi , föreläsaren och värdskapsproffset Jan Gunnarsson och ståuppkomikern Zinat Pirzadeh. Vi var på en 4goodkväll tillsammans i maj i år och det var mycket trevligt. Kvällen blir förhoppningsvis lika trevlig. Kul med kvalitetstid på tu man hand med mamma om inte annat!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *