Kvällens middag blev en sådan där maträtt man bara vill äta om och om igen. Jag tröttnar aldrig! Ugnsbakad lax toppad med den fantastiska basilikasåsen och till detta ugnsbakade grönsaker som färska rödbetor, palsternacka, morot, sötpotatis, rotselleri och potatis. Saftigt, gott, enkelt att tillaga och ljuvligt gott!
Extra piff gav färska kryddor. Hade rosmarin och timjan bland rotsakerna under tillagningen. Det gav både god smak och god doft. Jag toppade sedan även den färdiga maten med kryddorna vid servering vilket gjorde att den såg extra delikat ut.
Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf.
Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder.
Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj.
För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.
Senaste kommentarer