Landholmen igen

Landholmen igen!

Landholmen igen!

Självklart blev det en sväng ut med båten i helgen. Har inte hunnit blogga klart om förra helgen ännu men det kommer. Vi åkte iväg efter frukost i lördags morse. Då sonen hade fotbollsmatch på söndagen behövde vi komma hem snabbt. Vi valde därför Landholmen igen. Ett riktigt trevligt ställe med alla förnödenheter man behöver. Åker ni dit, ha gärna ha med 50 kr i kontanter som en betalning för att detta fina ställe med dess service upprätthålls.

Gustaf lyckades fånga massor av abborrar.

Gustaf lyckades fånga massor av abborrar.

Gustaf lär sig våga hålla i fisken.

Gustaf lär sig våga hålla i fisken.

Det var inte så farligt!

Det var inte så farligt!

En härlig dag med klassisk korvlunch, sol och bad, chill, SUP och fiske. Gustaf fick massor av abborrar. Han kastade dock tillbaka alla igen då vi avgjorde att de trivs bäst i sjön!

Grillat är bäst!

Grillat är bäst!

Hot N' Cheezy!

Hot N’ Cheezy!

På kvällen blev det klassiskt mys med chips och drink. Sedan grillade vi Hot N’ Cheezy, åt efterrätt, tog det lugnt och pratade med några av dom andra båtägarna som också stannade kvar över natten. Det visade sig att en av dessa också har en Albin 25 ”Minna” och som dessutom har läst mina inlägg här på bloggen. Så kul att ses och få inspiration och tips av varandra.

Som jag skrivit förut sover jag inte så bra hemma. Jag sover vanligtvis 5-6 timmar per natt och vaknar till flera gånger under natten. Men på båten sover jag som en stock. Därför är det extra viktigt för mig att åka iväg. Jag la mig vid 22-tiden och sov ända till 7:55. Välbehövligt! Jag duschade (läs: tog två snabba dopp), vi åt frukost och begav oss sedan hem igen.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *