Lättillgängligt i butik

Som heltidsarbetande småbarnsförälder (kan jag kalla mig småbarnsförälder fortfarande – barnen är numera 5 och 8 år?) med hus, hem och allt som hör där till samt egna och barnens aktiviteter känner jag mig ständigt stressad. Barnen växer så det knakar och behöver ständigt nya kläder. Mina kläder slits, blir omoderna och behöver uppdateras och förnyas. Helgerna känns knökfulla som det är och att hinna åka till ett köpcentrum och handla känns avlägset just nu… Visst, det måste prioriteras men vad går först?!

Mat behövs alltid och att åka till mataffären och handla mat slipper vi inte ifrån. Det är ett måste. Då är det tur att det numera finns bra och funktionella kläder att köpa i de större varuhusen och de välsorterade mataffärerna. På min lokala Hemköp säljs ett urval av Pierre Roberts klädeskollektioner. Pierre Robert har kläder både för barn och vuxna. I butiken hade de till exempel underställ för barn i 100% merinoull, kalsonger och strumpor för män samt strumpbyxor, trosor och sportkläder för kvinnor. Produkter av bra kvalitet, till bra priser och lättillgängligt! Perfekt!

Eftersom jag vill stå för det jag skriver ska jag testa några av plaggen från Pierre Robert. Jag börjar med att testa en sportbehå och sporttopp. Det är plagg som vi som gillar att röra på oss behöver många av och som slits rätt snabbt. Det ska bli intressant att se plaggens kvalitet och funktion. Jag har tidigare varit skeptisk just till kläder man köper i mataffärer. Det känns lågbudget och jag inbillar mig att kvaliteten därför är sämre. Men förhoppningsvis har jag fel!

20121004-093257.jpg

20121004-093343.jpg

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. dianasdrömmar skriver:

    Har underkläderna till småkillarna och tycker att dom är helt ok 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *