Nyttiga våfflor

Våffeldagen infaller samma datum varje år, den 25 mars. Jag har ett våffelrecept som slår alla andra med hästlängder. Smeten baseras på smör, mjölk, kolsyrat vatten och mjöl. Kanske inte det onyttigaste våffelreceptet som finns men inte heller något som är bra att äta varje dag direkt. Någon gång då och då är inte fel, balans ni vet! När min son får önska vad han helst vill ha till middag säger han utan tvekan tacos eller våfflor. Ikväll fick Gustaf välja middagsmat och han valde våfflor. Visserligen är det lillördag, men ändock vardag. Utan att tala om det för Gus gjorde jag därför nyttiga våfflor. Han märkte ingen skillnad!

Nyttiga våfflor

Nyttiga våfflor

De nyttiga våfflorna gick på ett kick att blanda ihop. Jag fuskade nämligen och använde färdig pannkaks-/våffelmix från Self Omninutrition. Smidigt en stressig vardag som denna. Bara att blanda ihop smeten, grädda i våffeljärnet och servera med valfria tillbehör. Jag slog på stort och serverade våfflorna med grädde och färska jordgubbar. Riktigt gott!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *