Laga Klart laxen

IMG_9763Som ni vet lagar jag helst all mat från grunden. Jag tycker dock i vårt stressade samhälle att det är okej att ta genvägar i köket när nöden så kräver. Bara genvägen är någorlunda hälsosam och självklart förhöjer middagsupplevelsen. Ibland får man helt enkelt låta bli att läsa innehållsförteckningen eller i alla fall ignorera eventuella tillsatser och e-ämnen.

Bara att stoppa in i ugn i 15-20 minuterPå pressvisningen Jung Kitchen som jag var på förra veckan fick jag chansen att smaka Rydbergs nya smaker på matlagningssåserna Laga Klart, två matlagningssåser som passar till fisk. Teriyaky och Tomat & Saffran. Med dessa såser kan man göra en smakrik laxmiddag på bara 20 minuter. Båda sorterna var riktigt goda och bra alternativ när man vill piffa till laxen med en god sås men inte har tid eller ork att göra det själv.

Kvällens goda middagJag fick med mig en påse Teriyaky hem och ikväll blev det Lax Teriyaki till middag. Bara att stoppa en laxfilé eller portionsbitar av lax i en ugnssäker form, hälla på såsen och in i ugnen 200 grader i 15-20 minuter. Själv serverade jag ugnsbakade grönsaker till min lax, men ris och nudlar passar minst lika bra. Riktigt gott och uppskattad middag av hela familjen!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.