En uppvisningens dag

Idag har varit en dag som gått i 180. Den började tidigt i morse med att Gustaf hade simavslutning med tillhörande uppvisning. Jag har varit Gustafs simtränare nu ett par terminer och vilken utveckling och framsteg han, och hela gruppen, har gjort. Så kul att se!

Dagen fortsatte hemma med någon timmes kompislek för barnen, Mattias tränade på gymmet och jag förberedde mat till i veckan. Sedan bar det av till en av barnens sysslingar som fyller år i veckan som kommer. Där bjöds det på underbar lunch och födelsedagsfika.

Snabbt tillbaka hem igen för nästa aktivitet. Filippa hade avslutning på dansen (hon har gått på StreetJazz) med tillhörande uppvisning. Grymt imponerad av Filippa, alla andra dansare och alla tränare. Vilken show, vilka proffs! Jag kan verkligen rekommendera Dansgaraget till alla som bor i närheten eller vill åka en bit för att få riktigt bra dansundervisning. Finns kurser för både barn och vuxna.

Efter dansen var vi tvungna att åka och handla mat inför veckan som kommer. Laga mat ikväll var helt otänkbart – fanns inte en chans att orka det. På vägen hem köpte vi istället en varsin pizza som vi åt framför en spännande familjefilm!

Mors dag hann vi inte direkt fira. Vi planerar en mors dag-brunch till om ett par veckor istället. Men mycket fina Mors dagteckningar och present fick jag i alla fall. Presenten var Pandora-örhängen. Riktigt fina! Nu har jag ett ”vanligt” armband, ett i läder, ett halsband och örhängen!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *